spot_img
28.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăhighlightRuxandra Dragomir: Elena mi-a spus că se bucură că denunțurile se dovedesc...

Ruxandra Dragomir: Elena mi-a spus că se bucură că denunțurile se dovedesc a fi mincinoase, dar că războiul pe care îl duce este prea mare

-

Ruxandra Dragomir a postat pe facebook o fotografie si un text, un ultim mesaj înainte ca Elena Udrea să se prezinte luni în Parlament, unde se va vota o nouă cerere de arestare a DNA.
POSTAREA RUXANDREI DRAGOMIR:

Elena, nu esti singura! … Am trecut din nou pe la Elena. Se pregatea pentru maine in Parlament. I-am zis ca ar fi absurd sa se aprobe a patra cerere de arestare preventiva si a opta in total, facute de DNA impotriva ei in doar doua saptamani, dupa ce Inalta Curte a anulat doua dintre cele trei cereri de arestare preventiva deja aprobate de Parlament iar pe cea de-a treia, DNA-ul nici macar nu a mai pus o in practica. In plus, tocmai am vazut cu totii cum a fost facut denuntul impotriva Elenei in ,, Gala Bute”, cu presiuni si biletele de catre Topoliceanu.
Mi-a raspuns ca se bucura ca denunturile se dovedesc a fi mincinoase, dar ca razboiul pe care il duce este prea mare si cei cu care se lupta, sunt astazi prea puternici, astefel incat este putin probabil ca parlamentarii sa le reziste.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img