Rușinea George Maior: A acoperit spăgile, contractele, spălările de bani

0
14

George Maior este o rusine pentru miile de barbati si femei care au pus bazele parteneriatului strategic intre SUA si Romania. A profitat de eforturile si daruirea lor de zi cu zi pentru a-si rezolva agenda personala penibila si arivista. Si-a batut joc de toti cei ce s-au jertfit in teatrele de operatiuni, profitand in mod josnic de eroismul lor. Inteleg disperarea unora care pierd un pion important la Washington DC. Un pion care le-a rezolvat dosare (sau le-a promis ca le rezolva), care le-a acoperit spagile, contractele, spalarile de bani si le-a reprezentat interesele in SUA.Romania nu are nevoie de pioni. Are nevoie azi de oameni curajosi care isi iubesc tara!, a scris pe facebook fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

George Maior nu este ambasadorul statului roman in SUA. Este ambasadorul statului paralel si reprezentantul celei mai periculoase gasti din istoria Romaniei recente, formata din politicieni, oameni din servicii si parchete, oameni de afaceri si oameni de media.George Maior este responsabil pentru:
– semnarea protocoalelor care au dus la implicarea SRI in justitie, echipe mixte, abuzuri si ilegalitati,
– Aprobarea infiltrarii de ofiteri acoperiti in justitie, economie, politica, media,
– Acte de politie politica si implicare ilegala si neconstitutionala,
– Amenintarea, santajarea si atacarea oponentilor politici, inclusiv prin infiltrarea acoperitilor din media,
– Utilizarea institutiilor statului pentru a face dosare: cazul Klaus Iohannis, Eduard Hellvig, Toni Grebla, Adrian Severin, Dan Voiculescu, Dan Adamescu si multe altele,
– Utilizarea resurselor SRI pentru scopuri personale si politice, fraudarea fondurilor operative ale serviciului si sprijinirea ilegala a unor oameni de afaceri in zona securitatii nationale,
– Girarea unui sistem stalinist de ascultare in masa a cetatenilor Romaniei (peste 6 milioane de romani interceptati), mai afirmă Dragomir. 

Fostul director al SRI, ambasadorul României în SUA, George Maior, este aşteptat marţi la Comisia de control al SRI pentru explicaţii în legătură cu declaraţii făcute la comisie de fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate Horia Georgescu, scrie News.ro.

„Pot să vă confirm că va veni marţi la ora 11.00. Chiar de la ora 10.30 ne vom vedea, aşa cum am făcut şi cu ceilalţi invitaţi, la biroul preşedintelui comisiei, după care vom merge împreună la şedinţa de comisie”, a precizat luni, la Antena 3, preşedintele comisiei, social-democratul Claudiu Manda, adăugând: „Avem lucruri de lămurit în urma audierii domnului Horia Georgescu”.

Manda a apreciat că e o ocazie bună ca George Maior să lămurescă aspectele care îl vizează, amintind că acesta a spus la precedenta audiere că îl ştie vag pe fostul şef al ANI, în timp ce Horia Georgescu a afirmat că se vizitau şi a prezentat SMS-uri pe care şi le trimiteau.