spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăhighlightRușine pentru Klaus Iohannis la Târgul de carte de la Beijing

Rușine pentru Klaus Iohannis la Târgul de carte de la Beijing

-

Deși era așteptat să fie lansat în cadrul Târgului Internaţional de Carte din Beijing, volumul “Pas cu Pas” semnat de Klaus Iohannis a fost prezentat joi în absența variantei în limba chineză care, probabil, va apărea în toamnă, a scris pe blogul său jurnalistul Dan Tomozei, colaborator al secției române a Radio China International.

Pentru lansarea traducerii în limba chineză un consilier prezidențial s-a deplasat la Beijing. dar degeaba.

CITIȚI ȘI:EXPLOZIV/ Autoritățile române au MINȚIT în scandalul lansării în China a cărții lui Klaus Iohannis

Reprezentanții Institutului Cultural Român din Beijing, ai Editurii Curtea Veche și ai administrației prezidențiale, prezenți la evenimentul programat în cadrul celui mai mare târg internațional de carte din China, au vorbit având în față varianta în limba română, afirmă jurnalistul.

Potrivit celor direct implicați în proiect, ediția în limba chineză este posibil să apară în toamna acestui an, o situație care, din nou, pune ICR într-o postură extrem de ciudată, câtă vreme lucrarea a fost anunțată și introdusă în programul oficial al evenimentelor.
Cu aproximație, despre “Pas cu Pas” s-a vorbit la Beijing 20 de minute … cu tot cu traducerea în limba chineză și limba română, mai spune Tomozei.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...