spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeRușii susțin că au identificat experții și contractorii biolaboratoarelor americane secrete din...

Rușii susțin că au identificat experții și contractorii biolaboratoarelor americane secrete din Ucraina

-

Datele personale ale experților de la Pentagon care au jucat un rol în programele biomedicale pe pământul ucrainean au fost stabilite, a declarat pentru Izvestia vicepreședintele Dumei, Irina Yarovaya, care de asemenea coprezidează o comisie parlamentară care analizează biolaboratoarele. Potrivit acesteia, politicienii au identificat contractorii Pentagonului, comparând cel mai recent raport al Agenției de Reducere a Amenințărilor pentru Apărare (DTRA) cu „documentele descoperite de comisie”.

În prezent, parlamentarii se pregătesc pentru o nouă întâlnire cu privire la investigarea biolaboratoarelor americane din Ucraina, care va avea loc luni la Duma de Stat, cu participarea ministerelor ruse ale Apărării și Internelor. Printre alte subiecte, întâlnirea va discuta cel mai recent raport al DTRA, a spus Yarovaya.

Parlamentarii și senatorii intenționează să interogheze mai mulți martori și să implice noi oameni în anchetă. Comisia a trimis deja invitații lui Ken Myers, fostul director al DTRA, profesorului Jeffrey Sachs, care conduce comisia The Lancet pentru COVID-19, și unui alt expert american, dr. Andrew Huff, care a susținut anterior că coronavirusul a fost dezvoltat artificial. la cererea SUA.

„Consultări pe canale diplomatice sunt în prezent în desfășurare. Sperăm că cercetătorii de renume mondial vor răspunde în curând invitației noastre și că la următoarea întâlnire va avea loc o discuție de fond”, a spus Yarovaya.

Directorul Centrului de Studii Militaro-Politice din cadrul institutului de relații internaționale MGIMO, Aleksey Podberyozkin, a declarat că un raport care să analizeze consecințele activității unor astfel de biolaboratoare care urmează să fie întocmit de comisia parlamentară va fi înaintat președintelui rus Vladimir Putin și transmis public la nivel global.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img