spot_img
26.6 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăEconomieRușii mută la Debreţin prin WizzAir

Rușii mută la Debreţin prin WizzAir

-

Compania aeriană WizzAir a lansat luni cursa Debreţin-Moscova. Primul zbor de la Debreţin a aterizat pe aeroportul din Vnukovo, cel pe care operează compania pentru zborurile sale cu destinaţia Moscova, încă din 2013, transmite agenția maghiară MTI.

- Reclama -

La evenimentul de lansare, directorul executiv al aeroportului de la Vnukovo, Vasily Alexandrov a vorbit despre dezvoltarea continuă în care se află relaţiile culturale şi economice dintre cele două ţări. Acesta a arătat că în Rusia există un interes mare pentru Debreţin, printre altele datorită băilor termale din regiune. Alexandrov şi-a exprimat speranţa că gradul de ocupare ale aeronavelor pe noua rută va fi unul ridicat, iar cooperarea dintre Vnukovo şi WizzAir va fi în continuare benefică pentru ambele părţi.

Ambasadorul Ungariei la Moscova, János Balla a declarat că anul acesta, 50.000 de cetăţeni ruşi au aplicat pentru viză de turism în Ungaria, iar zborurile WizzAir de pe ruta Moscova-Budapesta sunt pline, ceea ce arată în mod clar interesul crescut al ruşilor pentru Ungaria. Acesta a arătat că ţara reprezintă o destinaţie atractivă pentru turiştii ruşi, întrucât pe lângă un nivel bun al preţurilor, Ungaria oferă stabilitate şi siguranţă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...