spot_img
38.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAnalizeRușii cred că ministrul de interne ucrainean a fost victima lui Zelenski

Rușii cred că ministrul de interne ucrainean a fost victima lui Zelenski

-

Moartea ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Denis Monastyrsky într-un accident de elicopter în Regiunea Kiev nu a fost probabil un accident și sugerează că a fost eliminat în mod deliberat, spune Vladimir Rogov, șeful mișcării „Suntem împreună cu Rusia”.

- Reclama -

„Având în vedere realitatea politică ucraineană, cu greu se poate crede că acesta este un accident. Pentru mine, seamănă mai mult cu eliminarea lui Monastyrsky. Pur și simplu știa prea multe despre ceea ce se întâmplă și se întâmplă în interiorul regimului lui Zelensky. Nu era apropiat sistemic de Zelensky, așa că este extrem de probabil ca Monastyrsky să fii deschis calea unei parade a morților pe care o vom vedea în viitorul apropiat”, a spus Rogov.

- Advertisement -

Miercuri, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din Ucraina, care transporta conducerea Ministerului Afacerilor Interne, s-a prăbușit într-o grădiniță din Brovary, în regiunea Kiev. Printre victime se numără ministrul de Interne, primul său adjunct Yevgeny Yenin și secretarul de stat al ministerului, Iuri Lubkovici. Potrivit Serviciului pentru Situații de Urgență, 14 persoane, inclusiv un copil, au murit, în timp ce 25 de persoane dintre care 11 copii au fost rănite. Zelensky a ordonat Serviciului de Securitate al Ucrainei și poliției să investigheze amănunțit incidentul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img