Ruşii anunţă dezvăluiri din MApN după demisia lui Ţuţuianu: „Motivul din spatele demisiei celui mai simpatizat ministru”

0
119

Adrian Țuțuianu, ministrul Apărării, nu a mai fost de acord să participe la mascarea unei situații care se regăsește la mai multe ministere, scrie Sputnik, principalul mijloc de propagandă al Kremlinului.

Update — o nouă minciună despre bani iese la iveală, foarte curând alte detalii chiar din MApN!, anunță Sputnik noi dezvăluiri.

Motivul din spatele demisiei celui mai simpatizat ministru, este titlul articolului Sptunik.

CITIŢI ŞI: INTERESANT: Ruşii şi Hotnews îl văd pe Ţuţuianu victima lui Dragnea şi Tudose

Problema gravă ascunsă de guvern, necesitatea unei rectificări — pe deficit, din cât se vede! — a dus la imposibilitatea efectuării unor plăți. După apariția unor informații concrete în presă, Ministerul Apărării a recunoscut oficial amânarea unor plăți din… „prudență”!În urma acestei dezvăluiri, în urmă cu puțin timp, ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a declarat că i-a lăsat premierului Mihai Tudose demisia sa, ulterior Tudose acceptând această demisie.În realitate, se pare că Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu nu a mai fost de acord să ascundă lipsurile din buget, așa cum fac alte ministere! Această știre a fost confirmată și de alte surse, care vorbesc de o problemă generală la nivelul ministerelor, susține Sputnik.