spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeRusia susține că ar fi găsit la baza Crucii Roșii din Mariupol sute...

Rusia susține că ar fi găsit la baza Crucii Roșii din Mariupol sute de fișe medicale ale unor copii în care erau indicate organele sănătoase ale acestora

-

Comitetul de Investigații al Rusiei cercetează o serie de înregistrări video descoperite la baza Crucii Roșii din Mariupol, unde au fost găsite sute de fișe medicale ale unor copii și unde erau indicate organele sănătoase ale micuților, a anunțat instituția pe canalul său de pe rețeaua Telegram, informează RIA Novosti.

Potrivit agenției, duminică a fost publicată înregistrarea video de la baza Crucii Roșii din Mariupol. Bază unde au fost găsite documente ce conțin informații despre copii, despre organele sănătoase ale acestora și despre părinții micuților. În același timp, în respectivele fișe medicale nu erau consemnate date referitoare la eventuale boli.

- Reclama -

”Anchetatorii Comitetului de Investigații al Rusiei cercetează informația indicată și îi vor efectua o evaluare de drept penal în cadrul dosarelor penale aflate deja în analiza instituției privind infracțiunile regimului de la Kiev”, se precizează în comunicat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...