spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăUncategorizedRusia acuză Ucraina că se află in spatele acțiunilor antisemite din Caucazul...

Rusia acuză Ucraina că se află in spatele acțiunilor antisemite din Caucazul de Nord

-

Rolul cheie în evenimentul distructiv de la aeroportul Makhachkala din Caucazul de Nord al Rusiei l-a jucat regimul de la Kiev, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, într-un comunicat.

„Rolul direct și cheie în implementarea unui alt eveniment distructiv i-a fost dat regimului criminal de la Kiev, care, la rândul său, a acționat prin mâinile rusofobilor care s-au stabilit acolo”, a spus diplomatul. „Promptitudinea declarațiilor și publicațiilor președintelui ucrainean Vladimir Zelensky, precum și conținutul acestora, este o dovadă directă că atacul de sabotaj din mass-media, care a fost comis de serviciile speciale de la Kiev, a fost coordonat. Este un semn grăitor că resursele care au fost obișnuiți să cheme la revolte sunt asociați cu răzbunătorul fugar Ilya Ponomaryov, care anterior și-a declarat în mod repetat și sfidător dorința de a dăuna Federației Ruse”.

- Advertisement -

Zakharova a spus că revoltele în masă din Daghestan sunt rezultatul „ unei provocări care a fost planificată și realizată din exterior și care vizează subminarea dezvoltării armonioase și a unității etno-confesionale a poporului Federației Ruse”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img