spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateRusia a atacat o gară din regiunea Odessa unde sosesc echipamente militare...

Rusia a atacat o gară din regiunea Odessa unde sosesc echipamente militare din România

-

Trupele ruse au atacat gara din Cernomorsk, regiunea Odessa, a anunțat coordonatorul mișcării de rezistență clandestine din Nikolaev, Serghei Lebedev, relatează Rambler.ru.

Potrivit relatărilor sale, în noaptea de luni spre marți au fost înregistrate trei lovituri pe direcția gării Cernomorsk-Port. Prima s-a auzit la 2:30, când au pornit sistemele de apărare aeriană. În jurul orei 3:00 a avut loc încă o lovitură, după care în oraș s-au semnalat întreruperi parțiale de alimentare cu energie electrică, a precizat Lebedev.

- Advertisement -

Din informațiile sale, trenurile care transportă echipamente militare și obuze din România prin Zatoka opresc la gara portuară pentru resortare. Lângă gară sunt multe spații de depozitare, iar postul vamal Iliicevsk este folosit uneori ca punct de dislocare temporară a militarilor ucraineni și mercenari străini.

Coordonatorul mișcării de rezistență clandestine a adăugat că rezultatele raidurilor sunt încă necunoscute, dar după a doua explozie, șapte ambulanțe au pornit spre gară.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img