8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăAnalizeRuptură între primarul liberal al Reșiței și șeful liberal al CJ Caraș...

Ruptură între primarul liberal al Reșiței și șeful liberal al CJ Caraș Severin: Fiecare cu bucătăria lui!

-

„Eu cred că Romeo Dunca este binevenit în politică și în administrația județului Caraș-Severin. Numai că Romeo Dunca a pornit o luptă cu trecutul Consiliului Județean și eu l-am avertizat că este o luptă care te umple de venin și te consumă intern. I-am spus că ar fi mai bine să se focuseze pe viitor. La un moment dat, a lăsat-o mai moale, dar unii dintre cei pe care i-a atacat s-au simțit atacați și au considerat că e bine să contraatace. La un moment dat, l-am abandonat pe Romeo Dunca și i-am zis să facă așa cum crede!”, a detaliat Nelu Popa pentru expressdebanat.ro.

„Să îngroape toți securile! Fiecare cu bucătăria lui! Dacă la începutul mandatului lui Romeo Dunca am avut o atitudine proactivă și am încercat să-i dau cât mai mult din experiența mea, astfel încât să câștige timp și să ardă câteva etape, acum sunt în faza în care dacă îmi solicită opinia i-o dau cu mare plăcere, dar doar dacă mi-o solicită!”, a mai spus Popa.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]