spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăhighlightRovana Plumb: Nu există posibilitatea ca Ponta să se retragă și de...

Rovana Plumb: Nu există posibilitatea ca Ponta să se retragă și de la Guvern

-

Președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, a declarat că Victor Ponta a luat decizia de a renunța la funcția de conducere din partid „pentru a-și putea demonstra nevinovăția” și a precizat că nu există varianta ca premierul să se retragă din fruntea Guvernului, pentru că acest lucru ar genera „o criză politică majoră”.

„Decizia lui Victor Ponta demonstrează clar preocuparea sa pentru partid, faptul că rămâne în continuare ca prim-ministru demonstrează că, până la capăt, împreună în coaliția la guvernare, vom răspunde așteptărilor românilor și ne vom duce la bun sfârșit toate angajamentele. (…) A luat această decizie ca să-și poată demonstra nevinovăția. Sunt convinsă că Victor Ponta e nevinovat și cu toții așteptăm să revină la conducerea executivă a partidului”, a spus Rovana Plumb, la Antena 3.

În privința posibilității ca Ponta să demisioneze și din fruntea Guvernului, Rovana Plumb a exclus această variantă.

„Nu există această posibilitate (demisia din fruntea Guvernului-n.r.). Dacă la partid putem prelungi interimatul fără să existe probleme sau crize, la Guvern prelungirea interimatului ar duce la o criză politică majoră. Ori ne-am angajat foarte clar că avem nevoie în această perioadă de stabilitate politică, economică, dar și stabilitate socială. Vom vedea ce se va întâmpla când Parlamentul își va relua activitatea”, a mai spus Rovana Plumb.

Ea a arătat că în această perioadă PSD se va pregăti pentru alegerile din 2016.

„Victor Ponta, în calitate de premier, va fi prezent la toate reuniunile noastre politice, atât în cadrul BPN, CExN, cât și în cadrul Coaliției”, a afirmat ministrul Muncii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img