spot_img
6.9 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăPrahovaRosal a umplut Ploieștiul și Prahova de gunoaie

Rosal a umplut Ploieștiul și Prahova de gunoaie

-

Primăria Ploieşti a dat nouă amenzi operatorului de salubritate din municipiu, firma Rosal Grup, pentru nerespectarea prevederilor contractului, după ce în oraş nu au mai fost ridicate deşeurile menajere din cauză că firma nu şi-a mai plătit angajaţii, iar aceştia au intrat în grevă. Situaţia este similară şi în alte localităţi din Prahova unde Rosal Grup are contracte pentru salubritate, transmite news.ro.

- Reclama -

În municipiul Ploieşti, angajaţii firmei de salubritate care are contract cu Primăria pentru colectarea deşeurilor nu au ridicat nici resturile menajere, nici deşeurile reciclabile, astfel că pe străzile din oraş localnicii au rămas cu tomberoanele la porţi, iar platformele din jurul blocurilor de apartamente sunt pline de gunoi. S-a ajuns în această situaţie din cauză că angajaţii firmei de salubritate Rosal au intrat în grevă pe motiv că nu şi-au primit salariile.

Primăria Ploieşti a precizat, încă de la începutul grevei angajaţilor firmei Rosal, că municipalitatea nu are datorii către operatorul de salubritate.  Ploieştiul nu este, de altfel, singura localitate din judeţul Prahova aflată în această situaţie, Rosal Grup are contracte pentru ridicarea deşeurilor şi cu alte oraşe şi comune şi nici în acele zone deşeurile nu au fost colectate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img