Românul care a scandalizat UK: La o săptămână după ce și-a înmormântat iubitul, un cleric britanic de 81 de ani, anunță că își caută o ”nouă dragoste”

0

Românul care a scandalizat Marea Britanie revine în centrul atenţiei. Florin Marin (27 ani) a apărut din nou în tabloidele din Marea Britanie după ultimele declaraţii, scrie Ziarul Românesc din Uk

Românul care s-a căsătorit cu fostul vicar, Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, decedat în urmă cu trei săptămâni într-un spital din Bucureşti a şocat din nou. Florin a interzis familiei lui Clements să participe la funeraliile sale după ce fraţii lui l-au numit “lipitoare”. 

Florin a ales să îl incinereze pe fostul vicar, care se mutase în Bucureşti pentru a fi aproape de soţul sau cu 55 de ani mai tânăr. Într-un interviu pentru Sun Online, romanul a mărturisit că îşi cauta dragostea, la nici o zi de la incinerarea soţului. 
“Planurile mele de viitor sunt să mă îndrăgostesc de altcineva.Am doar 27 de ani şi toată viaţa în faţă. Sper să găsesc pe cineva drăguţ. Ştiu că nu voi găsi vreodată pe cineva precum Philip. El va rămâne întotdeauna în inima mea”, a spus Florin Marin. 

În urmă decesului lui Clements, Florin va încasa 2 000 de lire lunar din pensia fostului vicar. De asemenea, a primit un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață.

Însă, suma totală pe care Clements ar fi cheltuit-o pentru român se ridică la 500.000 de lire sterline, susține familia.