spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriRomânia s-a făcut de râs la Târgul de Turism de la Paris,...

România s-a făcut de râs la Târgul de Turism de la Paris, unde a fost invitat de onoare: Ministrul Dobre a uitat să vină la lansare, dar vorbea la mobil pe hol

-

Aflu asadar ca Romania este invitatul de onoare al Salonului International al turismului de la Paris. Nu s-ar spune. Totusi, cica ministrul turismului (n.red-Mircea Dobre) e aici, l-am intrevazut la conferinta de presa. Era asteptat pe scena pentru prezentarea standului si deschiderea unui program artistic, doar ca a uitat sa vina. Cineva face semne ca o sa vina la sfarsit. Presupun ca e ocupat, tocmai a trecut pe langa mine vorbind agitat la telefon. Sa nu presupui niciodata ca daca esti la Paris poti vorbi linistit ca n-o sa inteleaga nimeni ce spui!, a scris pe facebook jurnalista Marcela Feraru,

- Reclama -

Ea a publicat pe facebook în cursul după amiezii mai multe postări de la Salonul Internațional al Turismului din capitala Franței.

Trec guvernele, nimic nu se schimba. Totul se face din carpeli, in ultima secunda, cersind in stanga si in dreapta sa faca altii ceea ce persoanele desemnate si platite pentru asta nu sunt in stare sa faca. Niciodata nu sunt bani pentru o reprezentare corecta si ne mai miram ca imaginea Romaniei in strainatate e ferfenita. Trec ocaziile pe langa noi ca trenul printr-o halta de provincie fara oprire. Desi cred ca de data asta s-a investit ceva – jumatate din populatia de tarani a Romaniei a fost transportata la Standul de la Targul de turism. Foarte frumosi taranii altfel, dar 100? Si nimic altceva?!. a mai scris ea.

Conferinta de presa a Romaniei la Salonul turismului de la Paris. Scaunele ocupate de oficiali, jurnalistii, cati sunt, in picioare. Frumos!. a mai comentat Marcela Feraru.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img