spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăActualitateRomânia, joacă, din nou, la trădare cu Serbia. Ungaria devine aliatul cheie

România, joacă, din nou, la trădare cu Serbia. Ungaria devine aliatul cheie

-

Ministrul sârb al afacerilor externe Marko Djurici a efectuat o vizită de lucru la Budapesta unde pe parcursul primei sale vizite bilaterale a avut convorbiri cu ministrul afacerilor externe și al comerțului Ungariei Peter Szijarto căruia i-a mulțumit pentru atitudinea Ungariei privind aderarea așa numitului Kosovo la Consiliul Europei și rezoluția privind Srebrenica și a adăugat cu această ocazie că Ungaria se va bucura întotdeauna de sprijinul Serbiei.

Djurici i-a transmis lui Szijarto mesajul președintelui Vucici și al poporului sârb că în anii care vor urma nu va uita prietenia acestei țări și sprijinul pe care ni l-a acordat.

Serbia va fi un partener credibil la păstrarea stabilității. Noi îi considerăm pe maghiari ca fiind frați ai noștri, a spus Djurici și a mulțumim totodată pentru nivelul ridicat al drepturilor de care se bucură minoritatea sârbă din Ungaria.

Szijarto a reamintit atitudinea oficială a Ungariei care va vota împotriva rezoluției privind Srebrenica precum și împotriva aderării așa numitului stat Kosovo la Consiliul Europei.

România, aliat tradițional al Serbiei in trecut, nu a expus nici o poziție oficială despre aderarea Kosovo la Consiliul Europei si nici despre rezoluția Srebrenica.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img