spot_img
9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăEconomieUn român, manager la unul din cele mai mari mall-uri din Bavaria

Un român, manager la unul din cele mai mari mall-uri din Bavaria

-

Alexandru Gavriliu, un român de 33 de ani stabilit de aproape şapte ani în Germania, a fost numit center manager al mallului Glacis-Galerie aflat în construcţie în sudul ţării, în Bavaria, scrie Ziarul Financiar. Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de 27.000 de metri pătraţi şi implică o investiţie de aproximativ 130 de milioane de euro.

Gavriliu este un braşovean care a absolvit în 2003 cursurile ASE Bucureşti şi a lucrat iniţial în industria hotelieră, realizând studii postuniversitare de specialitate în Germania, la Frankfurt, şi în Elveţia, la Lucerna. Între 2006 şi 2008 a lucrat ca revenue controller şi market research analyst în grupul Continental Hotels din Bucureşti, după care a plecat în Germania unde a ajuns să conducă mallul DEZ din Kassel deţinut de grupul german ECE. Glacis-Galerie este un proiect al companiilor Procom şi OFB a cărui deschidere este programată în luna martie a anului viitor, dar Gavriliu este deja prezent pe şantierul viitorului mall, unde a început amenajarea magazinelor.

- Advertisement -

Dezvoltat în localitatea Neu-Ulm, cu o populaţie de doar 55.000 de locuitori, noul mall se adresează totuşi celor 520.000 de oameni din regiune, gradul de închiriere a spaţiilor depăşind deja 90%.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img