spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightRobert Turcescu: Un posibil personaj cheie in ancheta EADS a murit la...

Robert Turcescu: Un posibil personaj cheie in ancheta EADS a murit la numai 35 de ani!

-

Jurnalistul Robert Turcescu scrie pe blogul sau ca un posibil personaj cheie in ancheta EADS a murit la numai 35 de ani!

- Reclama -

ARTICOLUL LUI ROBERT TURCESCU:

Parlamentarul german Philip Missfelder a murit azi-dimineata la numai 35 de ani, aceasta stire luindu-i prin surprindere chiar si pe cei mai apropiati colaboratori ai lui. Pina la aceasta ora, cauza decesului se presupune a fi fost o embolie pulmonara.
Tinarul politician german era membru al parlamentului  (Bundestag) inca din 2005 si unul dintre colaboratorii foarte apropiati ai Cancelarului german Angela Merkel. In anul 2009 Missfelder a devenit purtator de cuvint pe probleme de politica externa al CDU fiind cotat ca avind cele mai mari sanse sa acceada in viitorul apropiat in functia de ministru de Externe al Germaniei.

Missfelder-Merkel
Missfelder era cunoscut pentru pozitiile sale pro-israeliene, dar isi cistigase si notorietatea de foarte bun cunoscator al spatiului est-european si al situatiei din Rusia. Anul trecut, Philip Missfelder a dat nastere unei vii controverse in Germania si nu numai dupa ce a acceptat invitatia fostului cancelar Gerhard Schroder de a participa la aniversarea acestuia, petrecerea avind loc la Sank Petersburg. (De notat ca Schroder lucreaza pentru Gazprom de citiva ani, el preluind un post de conducere in compania ruseasca chiar in anul in care a pierdut functia de cancelar in fata Angelei Merkel).
La petrecerea data de Schroder la Sankt Petersburg a participat si Vladimir Putin. Colegii din CDU ai lui Missfelder l-au criticat pentru prezenta lui in preajma lui Putin avind in vedere razboiul dintre Rusia si Ucraina de la acea vreme.
Phillip Missfelder a fost ani multi presedintele Junge Union, organizatia de tineret a CDU. Din aceasta pozitie el a fost secondat de trezorierul Daniel Walther, un personaj foarte legat de Romania. Walther a condus la Bucuresti firma Cassidian care s-a ocupat de implementarea programului EADS.

Walther-Missfelder-Zoller
Detalii despre legaturile Missfelder-Walther-Cassidian-EADS gasiti in aceasta postare pe care am publicat-o acum citeva luni, dar in actualul context va invit sa o (re)cititi cu mare atentie!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...