La sfirsitul saptaminii viitoare vom lansa actiunea de stringere de fonduri pentru televiziunea online promisa. Semnalele au fost mai mult decit incurajatoare! Va multumesc, cu Dumnezeu, inainte!, a anunțat duminică seară pe facebook jurnalistul Robert Turcescu.

Toate detaliile legate de conturi, transparenta fondurilor strinse si o propunere surpriza care sa elimine din start orice dubiu legat de cheltuirea acestor bani le veti primi pe aceasta pagina odata cu publicarea conturilor bancare si a contului PayPal! Stay tuned!, mai spune Turcescu.

Jurnalistul precizează: Mentiune importanta: va fi o televiziune ONLINE! Exclusiv ONLINE!

Turcescu a vorbit joi despre acest proiect. Jurnalistul a întrebat inițial pe facebook; citi dintre cititorii acestui mesaj ati fi dispusi sa sustineti cu 1 EURO in fiecare luna, adica 12 EURO PE AN, adica aproximativ 50 RON/an, un proiect TV on-line? O televiziune de stiri si comentarii difuzate EXCLUSIV on-line, ca sa fiu mai explicit? Nu voi lua in calcul like-urile, ci doar comentariile/raspunsurile de genul “subscriu”! Ia sa vedem…

PRECIZĂRILE ULTERIOARE ALE LUI ROBERT TURCESCU:

Nu, nu “cu bani de la telespectatori”! Dar fara bani negri, fara bani de la insi care au interesul de a avea macar din cind in cind la dispozitie o “maciuca TV” sau niste “prieteni” realizatori de talk-showuri. O televiziune online care sa nu se teama de amenzile de la CNA pentru delict de opinie, o televiziune online care sa interactioneze cu telespectatorii care o sustin financiar. Jurnalismul din Romania trebuie repus in ecuatia fireasca ziarist-public si indepartat de binomul toxic mogul-finantator interesat. Jurnalism de calitate fara mijloace financiare nu exista. Dar sursele de finantare trebuie sa fie transparente si multiple: donatii, publicitate, investitii transparente ale actionarilor, parteneri de afaceri interesati de business si nu avind interese obscure! Cam asta e ideea. Deci, cine subscrie?

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?