spot_img
25.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeRobbie Williams și-a întrerupt turneul mondial: A ajuns în spital

Robbie Williams și-a întrerupt turneul mondial: A ajuns în spital

-

Cântărețul britanic Robbie Williams, care și-a întrerupt în luna septembrie turneul său mondial și a anulat câteva concerte pe care trebuia să le susțină în Rusia, a anunțat miercuri, prin intermediul unei înregistrări video publicată pe internet, că se află în convalescență după ce a fost ”la terapie intensivă”, fără a preciza însă afecțiunea de care a suferit, informează Le Figaro, BBC și The Independent.

- Reclama -

Robbie Williams și-a suspendat turneul mondial în luna septembrie și a anulat concertele din Rusia prevăzute în cadrul acestuia, însă nu a oferit până acum explicații fanilor săi.

În cadrul unei înregistrări video publicată la 24 octombrie cu titlul ”Mulțumesc foarte mult” pe contul său de pe site-ul Youtube, fostul component al trupei Take That a ridicat întrucâtva vălul de mister din jurul dispariției sale încercând să îi liniștească pe fanii săi și să reducă la tăcere multiplele zvonuri care au circulat pe această temă după întreruperea turneului.

”Ce fac eu? Sunt bine”, a declarat Robbie Williams la începutul filmării realizată într-o grădină. Îmbrăcat cu un tricou simplu, pantaloni scurți și cu o șapcă pe cap, artistul în vârstă de 43 de ani a explicat că ”de cinci săptămâni se recuperează după o boală”.

”Din păcate, (boala) a intervenit chiar în timpul turneului — un turneu care mergea foarte bine, cu un public care a fost incredibil, eu am fost bine, formația a fost uimitoare”, a povestit cântărețul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...