spot_img
20 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăAnalizeRizia Tudorache, șeful PMP Ilfov: Să iubeşti România, îți trebuie putere, frate!...

Rizia Tudorache, șeful PMP Ilfov: Să iubeşti România, îți trebuie putere, frate! Puterea să înduri atunci când un funcţionar plictisit îţi trântește o uşă în nas, putere, atunci când treci pe Valea Prahovei şi îți ia 6 ore să faci 20 de kilometri sau, și mai multă putere, atunci când știi că ai muncit câmpul și te-a bătut soarele-n cap o vară întreagă, ba, ai mai luat și pe datorie, pentru răsaduri, iar acum trebuie să stai să-ți vinzi marfa pe marginea drumului, în frig…

-

PUTEREA DE A IUBI ROMÂNIA 🇷🇴NECONDIȚIONAT!🇷🇴 Să iubeşti România, îți trebuie putere, frate! Puterea să înduri atunci când un funcţionar plictisit îţi trântește o uşă în nas, putere, atunci când treci pe Valea Prahovei şi îți ia 6 ore să faci 20 de kilometri sau, și mai multă putere, atunci când știi că ai muncit câmpul și te-a bătut soarele-n cap o vară întreagă, ba, ai mai luat și pe datorie, pentru răsaduri, iar acum trebuie să stai să-ți vinzi marfa pe marginea drumului, în frig… Da, îţi trebuie muuuultă putere să nu îți vină ,,să-ți bagi picioarele” atunci când vezi că se plantează panseluţe înainte de a da prima zăpadă, zăpadă, care, aproape de fiecare dată ne găsește nepregătiți, puterea de care ai nevoie să treci peste toate şi, s-o iubești definitiv, NECONDIȚIONAT, din tot sufletul! Da, s-o iubeşti cu toată ființa ta!, susține liderul PMP Ilfov, Rizia Tudorache, candidat la Camera Deputaților.

- Reclama -

CE SUSȚINE RIZIA TUDORACHE:

🍏 Dar de ce îţi trebuie putere? Orice enunț are impact asupra unui receptor, în funcție de suma experiențelor acelui receptor. Astfel că, poate şi din cauza a tot felul de experiențe trăite de mine, susţin că e nevoie de curaj să spui că trebuie #putere să iubeşti România!🍏 Cuvântul ,,putere” urmat de ,,a iubi” presupune tenacitate, răbdare, smerenie şi mult mai multe lucruri ce țin de procese cognitive superioare. Nu e obligatoriu să ne placă tuturor aceleași lucruri, nu e obligatoriu nici măcar să le privim din aceeași perspectivă. Iar, atunci când unii spun despre România că rimează cu hoția, eu cred că, de fapt, tot ceea ce văd ei le arată cine sunt aceștia, cu adevărat, ca într-o oglindă! Atunci când am decis să transmit tuturor că EU AM PUTEREA DE-A #IUBI ROMÂNIA, și că în slujba acestui deziderat îmi voi pune toată energia mea, acest gând m-a emoționat. Și nu mă emoționez uşor, fiind cândva militar de carieră. 🍏 Avem munți. Avem peisaje frumoase şi oameni asemenea. Avem Delta Dunării şi rezervații naturale. Avem stațiuni în care se află o treime din toate apele minerale miraculoase ale Europei. Avem o țară superbă! Dar îţi trebuie putere să ierţi când pleci la drum și vezi gunoaie întinse pe marginea lui, oricare ar fi acel drum, până ajungi la capătul lui…, ca să te bucuri de priveliştile oferite de natură. O natură care a fost generoasă cu noi, trăitori ai acestor plaiuri.🍏 Aici sunt prietenii mei! Aici m-am născut și aici am iubit pentru prima dată. Suntem cei mai ,,cool” bărbați şi avem cele mai frumoase femei. Aici este locul în care mi-am înmormântat un părinte şi tot aici mai am vreme să mă bucur de al doilea.📌 Ştiu, nu avem infrastructură şi încă avem toalete în fundu’ curţii în mai multe locuri. Avem multe maşini scumpe, în contrast cu cerşetori și hoți de buzunare. Dar, spune sincer, nu îţi creşte sufletul când poți auzi mioritic animalele cum rumegă molcom pe câmpurile de trifoi şi lucernă?🍏 Multi spun ŞI TOTUŞI, IUBIM #ROMÂNIA🇷🇴. În iubire, nu există jumătăţi de măsură. I te oferi cu totul sau nu o faci deloc. Uite de-aia îţi trebuie, frate, putere, s-o iubesti! Pentru că România nu se iubeşte din bunăstare. Și, mai ales, nu se iubește doar de Ziua Națională, ci în fiece moment al existenței tale!⁉️ Oare de ce occidentalii, americanii sau alţii dau dovadă de naţionalism, în timp ce noi ne dezicem de România, ca de-o rudă săracă? Naţionalismul vestic e unul al bunăstării, e aproape instituţionalizat. Pentru că ei o iubesc din prosperitate!🍏 România are calităţi, dar are şi defecte. O iubim pentru toţi tinerii de excepţie care vorbesc despre ea în lume, în universităţi de prestigiu, dar care nu se mai întorc. Și, cu toate acestea, şi multe alte rele, România este #minunată! Şi merită iubirea noastră!🍏 Eu, Tudorache RIZIA – candidat la Camera Deputaților, am 𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙖 𝙞𝙪𝙗𝙞 𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙞𝙖 🇷🇴 NECONDIȚIONAT și DEFINITIV. Şi am puterea să fac ceva pentru ea!𝙑𝙤𝙞?

Promovare electorală difuzată de Flux 24 Media Communications la comanda PMP Ilfov. COD AEP 11200012

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img