spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăMehedințiRevoltă la Spitalul din Caransebeș împotriva managerului Adrian Cican, cel pe care...

Revoltă la Spitalul din Caransebeș împotriva managerului Adrian Cican, cel pe care controversatul Adrian Duicu îl vrea primar la Orșova

-

Mai bine de 75% dintre medicii din Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, s-au săturat de afirmațiile managerului Adrian Cican atât la raportul de gardă, cât și în presă, considerând să le aduce grave prejudicii de imagine după ani de muncă. 33 de medici au semnat o petiție cu titlul „De ajuns cu umilința”, prin care cer managerului Adrian Cican să-și dea demisia, scrie Express de Banat.

- Reclama -

Cican a anunțat recent că vrea să candideze la Primăria Orșova. El este originar din Mehedinți și face parte din Pro România, organizația fiind condusă de Adrian Duicu.

Medicii aduc argumente în scrisoarea deschisă spunând că sunt mai multe lucruri deranjante: de la sistemul informatic, la un aparat radiologic înlocuit cu un altul nefuncțional, funcționarea unui singur lift în spital, renunțarea la centrala telefonică ceea ce va duce la îngreunarea muncii personalului, cumpărarea unei fabrici de oxigen fără a avea infrastructura necesară sau datoriile spitalului care nu au scăzut deși la sfârșitul lui 2019 a fost o „infuzie masivă” de bani.

Insistăm să atragem atenția public asupra ultimei ilegalități manageriale, care are implicații directe, asupra tuturor angajaților prin nevirarea la bugetul statului a unor contribuții aferente drepturilor salariale pentru luna noiembrie 2019 și neînmânarea fluturașilor de salarii pentru acea lună. Chiar credeți că noi medicii mai bătrâni și mai tineri care am asigurat sănătatea comunității merităm să fim jigniți cotidian? Chiar credeți că noi medicii din Caransebeș suntem șpăgari, hoți, mafioți. infractori din Jurasic Park, sau este doar obsesia dumneavoastră generală din dorința de a vă crea un suport nemeritat în rândul populației, sprijinit de primarul Borcean?”, îl întreabă medicii, în scrisoarea deschisă pe Adrian Cican.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...