spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
Acasă#CentenarRevoltă la Alba Iulia: Stăm ca proștii de trei ore și nu...

Revoltă la Alba Iulia: Stăm ca proștii de trei ore și nu vin autobuzele promise

-

Situație tensionată în mai multe zone din Alba Iulia, unde oamenii care așteaptă autobuzele care îi transportă spre locurile de parcare din afara orașului au început să devină nervoși din cauza întârzierilor. Mai multe autobuze ale STP au rămas blocate în trafic din cauza numărului mare de  participanți la manifestările dedicate Zilei Naționale a României și centenarului Marii Uniri, transmite Alba 24.

- Reclama -

Mii de oameni și mașini care au plecat din Cetate spre Centrul orașului, în jurul orei 18,00, au blocat practic mai multe zone din oraș. La intersecțiile B-dul Moților cu B-dul Horea și strada Tudor Vladimirescu, în zona giratoriului de la Magazinul Unirea câteva sute de oameni au transformat așteptarea autobuzelor într-un proteșt, nemulțumiți că nu pot ajunge în locurile unde și-au parcat mașinile.

Administrația orașului a interzis încă din seara de 30 noiembrie accesul în Alba Iulia, fiind amenajate câteva mii de locuri de parcare în afara orașului, iar pentru transportul în oraș au fost stabilite curse regulate de autobuze.  Drumul Alba Sebeș este blocat si sute de oameni nu pot ajunge în locurile de parcare amenajate deoarece niciun autobuz nu a mai ajuns la ei de circa două ore.

”Stăm ca proștii de trei ore și nu vin autobuzele promise. Sute de oameni suntem pe Calea Moților , la giratoriu. Nu știm la cine să apelăm, nu putem ajunge în parcările dinafara orașului unde ne-au spus să lăsăm mașinile

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...