spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăAnalizeRevoltă într-un oraș din Germania după ce o adolescentă a fost înjunghiată...

Revoltă într-un oraș din Germania după ce o adolescentă a fost înjunghiată de un migrant musulman

-

Tensiunile au escaladat duminică într-un oraş din sud-vestul Germaniei, la o lună după ce o adolescentă de 15 ani a fost înjunghiată mortal, după toate probabilităţile de fostul său iubit, un solicitant de azil afgan, a anunţat poliţia germană, informează dpa.

Câteva sute de oameni s-au adunat să protesteze în Kandel, un oraş cu o populaţie de 9.000 de locuitori din landul german Renania-Palatinat, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al poliţiei.

- Advertisement -

Alianţa Femeilor din Kandel a mărşăluit de la magazinul unde a fost ucisă Mia, până în piaţa centrală a oraşului, scandând „Siguranţă pentru noi şi copiii noştri”.

În acelaşi timp, o platformă antirasistă a organizat o contra-demonstraţie, în aceeaşi piaţă.

- Advertisement -

Presupusul autor al crimei, care potrivit surselor oficiale are şi el tot 15 ani, este un refugiat afgan. Potrivit tatălui victimei, acesta a declarat la starea civilă o vârstă mult inferioară vârstei sale adevărate, pentru a se asigura că poate rămâne în Germania.

Înainte de a fi ucisă, Mia înaintase o plângere la poliţie împotriva fostului său prieten pentru insultă, ameninţare şi hărţuire.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img