AcasămediuREVOLTĂ ÎN PNL ÎMPOTRIVA LUI TUDOR BARBU: E obraznic, a venit sărac...

REVOLTĂ ÎN PNL ÎMPOTRIVA LUI TUDOR BARBU: E obraznic, a venit sărac şi vrea să plece bogat

-

Tudor Barbu, copreşedinte al PNL Gorj, a fost schimbat din funcţia de vicelider al Senatului. Potrivit unor speculaţii, Tudor Barbu a demisionat la cererea senatorilor liberali, printre aceştia numărându-se şi Dian Popescu, fostul lider al PNL Gorj. Dian Popescu nu a confirmat, însă nici nu a infirmat implicarea sa în schimbarea lui Barbu. Acesta a precizat însă că Tudor Barbu nu mai este tolerat de conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal. Dian Popescu crede că, în scurt timp, Barbu va pierde şi funcţia de copreşedinte al PNL Gorj, scrie ziarul Pandurul din Târgu Jiu.

Vă spun doar că Tudor Barbu nu mai este susţinut de colegii mei senatori. Îl schimbau oricum din cauza  obrăzniciei cu care se comportă, pentru declaraţiile date presei. După părerea mea, funcţia de vicelider al Senatului era prea mare pentru liberalismul domnului Barbu, a declarat Popescu.

Ţinând cont de modul în care conduce partidul la Gorj, după cum văd că a venit sărac şi vrea să plece bogat, aşa cum a apărut în presă, în curând i se va cere demisia de la centru. Nu cred că PNL va tolera un astfel de preşedinte. Sincer, nu ştiu dacă i s-a atras atenţia, dar ştiu că nu prea mai este luat în calcul pe la Bucureşti. Conducerea Partidului Naţional Liberal nu-l mai susţine pe Tudor Barbu, atâta timp cât nu a oprit schimbarea lui din funcţia de vicelider al Senatului, a mai spus senatorul Dian Popescu.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...