spot_img
5.9 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăDezvaluiriREȚEAUA PRO HOMOSEXUALI DIN ROMÂNIA FINANȚATĂ DE SOROS: Aspen-OMV-Raiffeisen-UniCredit-unchiul Ministrului Sănătății/ LISTA...

REȚEAUA PRO HOMOSEXUALI DIN ROMÂNIA FINANȚATĂ DE SOROS: Aspen-OMV-Raiffeisen-UniCredit-unchiul Ministrului Sănătății/ LISTA ONG URILOR FINANȚATE DE SOROS CARE SUSȚIN CĂSĂTORIILE GAY

-

FLUX 24 a dezvăluit vineri că una din fundațiile finanțate de miliardarul George Soros din România este Aspen Institute condusă în acte de fostul ministru de externe Mircea Geoană, dar cu conexiuni în lumea afacerilor din România la vârful a două bănci străine și a companiei OMV PETROM.

- Reclama -

aspen-andrei-tarneaSâmbătă, Andrei Ţărnea, directorul executiv Aspen România, a participat la marşul „Dumnezeu nu face politică”. Membrii comunităţii LGBT şi susţinători ai acestora au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de propunerea Coaliţiei pentru familie de a organiza un referendum cu privire la modificarea definiţiei familiei în Constituţie.

Țărnea a oferit și declarațiile presei în care a susținut căsătoriile gay.

George Soros, founder of Soros Fund Management LLC, poses for a photograph following a Bloomberg Television interview in Budapest, Hungary, on Thursday, Sept. 13, 2012. Soros said he expects Spain to request a Òvery limitedÓ bailout from the European Union, with Prime Minister Mariano Rajoy seeking to avoid damaging political fallout at home. Photographer: Akos Stiller/Bloomberg *** Local Caption *** George Soros

George Soros susține în ultimii ani prin fundațiile sale două teme cheie: căsătoriile homosexuale și primirea migranților musulmani în Europa.

Căsătoriile homosexuale sunt susținute în România în mare parte de organizațiile finanțate de George Soros.

Organizațiile care s-au adresat CCR recomandând respingerea proiectului cetățenesc al Coaliției pentru Familie împotriva căsătoriilor homosexuale sunt: Centrul pentru Resurse Juridice, Societatea Academică din România, Institutul pentru Politici Publice, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, Centrul pentru Inovare Publică, Asociația ActiveWatch, Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice, Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA, Asociația Funky Citizens, Asociația Română Anti-SIDA, Centrul de Resurse pentru Participare Publică, Fundația PACT, Centrul de Studii Juridice și Drepturile Omului, Asociația E-Romnja (Asociația pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome), Fundația Romanian Angel Appeal, Asociația FRONT, Asociația Expert Forum, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, Asociația Umanistă Română, Asociația Secular-Umanistă din România, Centrul Romilor pentru Intervenție Socială și Studii – Romani CRISS, dar și Asociația Accept.

Marea majoritate a ONG-urilor mai sus menționate sunt finanțate de Soros.

CITIȚI ȘI:Lista ONG-urilor care sușțin căsătoriile homosexuale/ Legăturile cu Nicușor Dan și Monica Macovei

CE A SCRIS FLUX 24 DESPRE FILIERA ASPEN:

Pe o listă a organizațiilor finanțate de miliardul american George Soros publicată în presa americană apare un nume cheie: Aspen Institute. Filiala din România este condusă de fostul lider PSD, Mircea Geoană, fost ministru de externe și fost ambasador în SUA.

De această filieră a lui George Soros nu s-a vorbit până acum în România, numele dezvăluite în media românească mergând doar spre societatea civilă.

De data aceasta dezvăluirile sunt explozive.

Informațiile publice din acest caz indică că cel puțin două bănci cheie străine din România sunt conduse de oameni aflați în relații cu George Soros.

Din schemă face parte si CEO-ul OMV PETROM, Mariana Gheorghe.

bord1i

CITIȚI ȘI:De ce ascunde Dacian Cioloș apartenența sa la un grup finanțat de Soros și Microsoft și condus de un fost șef Bilderberg

CITIȚI ȘI:Soros a organizat o întâlnire de 3 zile cu mai mulţi miliardari pentru a face un plan împotriva lui Trump

CITIȚI ȘI:Dezvăluiri despre reţeaua Soros din România

CITIȚI ȘI:George Soros: UE TREBUIE să accepte CEL PUȚIN un milion de refugiați ÎN FIECARE AN

CITIȚI ȘI:GAZETA ROMÂNEASCĂ DIN ITALIA: Prietena miliardarului George Soros, numită de Iohannis responsabilă cu românii din Diaspora

CITIȚI ȘI:Soros vrea ca Europa să ia 300.000 de migranţi pe an pe care să îi întreţină cu 30 miliarde euro

bord2Bordul ASPEN România este format din Mircea Geoană, Florin Pogonaru, președinte organizației oamenilor de afaceri (ginerele decedatului ministru de interne post decembrist, Mihai Chițac, acuzat de crime la Revoluție), Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, Nic Voiculescu, considerat magnatul industriei pharma despre care presa a scris că ar fi unchiul ministrului sănătății, Vlad Voiculescu,Rasvan Radu, CEO UniCredit Bank, Steven van Groningen, președinte Raiffeisen Bank, Teddy Dumitrescu, President and CEO. Publicis Group, fostul consilier prezidențial Alexandrina Gatej, CEO. Maldon & Wat, Vasile Iuga, Senior Advisor, PwC Romania, Roberto Musneci, Senior Partner, Serban & Musneci.

CITIȚI ȘI:Cine este românul care a încasat de la Soros peste un milion de dolari

CITIȚI ȘI:Omul lui Soros de la Patrimoniu nu dă nici un leu pentru refacerea casei lui Iuliu Maniu

FLUX 24 va reveni cu noi dezvăluiri explozive în acest caz și cu informații exclusive privind legăturile cheie.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img