Rețea de prostituție românească cu cardul la Veneția

0
452
TO GO WITH AFP STORY by JOSIE COX - FILES - A picture taken on March 6, 2009 in a brothel in Offenbach, western Germany, shows a prostitute waiting for clients. Times are hard down at brothels in Germany, where the current financial crisis has triggered a sharp decline in clientele. AFP PHOTO DDP/MARTIN OESER GERMANY OUT (Photo credit should read MARTIN OESER/AFP/Getty Images)

O reţea de prostituţie care opera în două cluburi de noapte din Veneţia a fost destructurată de poliţiştii italieni. Majoritatea tinerilor proveneau din România, informează agenţia italiană ANSA conform Mediafax.

”Arabesque” şi ”Game Over” erau cele două cluburi în care 50 de tinere, majoritatea din România, îşi ofereau serviciile. Particularitatea acestui caz a fost oferită de faptul că cei care apelau la serviciile prostituatelor puteau plăti cu cardul. Tinerele ofereau servicii atât în club, cât şi la hotel sau la locuinţa clientului, însă aveau întotdeauna grijă să aibă aparatele POS asupra lor. Serviciile sexuale erau mascate sub forma unor sticle de băuturi alcoolice pe care clienţii le cumpărau fetelor. Potrivit autorităţilor italiene, fetele cedau managerilor cluburilor de noapte între 50% şi 70% din încasări. Matteo şi Federico Vendramello, capii reţelei, au fost arestaţi. Românca Michaela Hobila, care se ocupa de logistică, a fost plasată în arest la domiciliu.