spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeRespingerea miniștrilor: Iohannis să își demită consilierii că „îl îngroapă din ce...

Respingerea miniștrilor: Iohannis să își demită consilierii că „îl îngroapă din ce în ce mai adânc”

-

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Iohannis „ca să respinsă pe cineva trebuie să spună de ce respinge şi care sunt motivele”, adăugând că argumentele pe care şeful statului le-a prezentat pentru refuzul miniştrilor propuşi de PSD sunt „aiureli”.

- Reclama -

„A invocat lipsa unui document sau o menţiune – să dau citat exact: – lipsa unei menţiuni cu privire la definirea condiţiilor de legalitate, iar din documntaţia trasmisă nu rezultă îndeplinirea condiţiilor. Deci aceasta nu este trecută nici în lege, nici în deciziile Curţii. Ca să respinsă pe cineva trebuie să spună de ce respinge şi care sunt motivele. Prima dată la Lia Olguţa Vasilescu a invocat faptul că nu corespunde cu funcţia neavând expertiză, adică mai în glumă, mai în serios nu avea permis de barcă, brevet de pilot şi permis auto categoria tiruri. Deci, aiureli. A doua oară a refuzat-o pe motiv de nelegalitate, adică prima dată ar fi avut aceste motive de legalitate, le-a îndeplinit, dar între timp i-au dispărut condiţiile de legalitate. Vedeţi că se bat cap în cap motivele”, a spus deputatul PSD, Eugen Nicolicea, pentru MEDIAFAX.

Deputatul PSD a conchis că şeful statului ar trebui să îşi demită consilierii pentru că „îl îngroapă din ce în ce mai adânc”

„Supriza vine la Ilan Luafer care a spus că din documenţia nu îndeplineşte condiţiile, în timp ce ceilalţi care au fost propuşi odată cu el, au fost vreo cinci, la ceilalţi nu le-a cerut aceste condiţii, fapt pentru care îi dă apă la moară dl. Ilan Laufer şi să spună că a fost discriminat că doar lui îi cere aşa ceva. Părerea mea este că ar trebui să îşi dea puţin afară consilierii pe care îi are pentru că îl îngroapă din ce în ce mai adânc”, a conchis Eugen Nicolicea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...