spot_img
38.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAnalizeRepublicancă din Camera Reprezentanților: Zelensky vrea ca fiii și fiicele noastre să...

Republicancă din Camera Reprezentanților: Zelensky vrea ca fiii și fiicele noastre să moară în Ucraina

-

SUA trebuie să înceteze să ofere asistență militară și financiară Ucrainei și să caute pacea pentru țară, a declarat vineri Marjorie Taylor Greene, membru republican al Camerei Reprezentanților SUA.

- Reclama -

„Fără bani pentru Ucraina, iar țara respectivă trebuie să găsească pacea, nu războiul”, a declarat republicanul care reprezintă Georgia la Conferința de acțiune politică conservatoare.

- Advertisement -

Greene l-a acuzat pe președintele ucrainean Vladimir Zelensky că încearcă să-i atragă pe americani în ostilitățile împotriva Rusiei.

„Zelensky vrea ca fiii și fiicele noastre să moară în Ucraina. Și în timp ce mă voi uita la o cameră și îi voi spune direct lui Zelensky că ar fi bine să vă lăsați mâinile de pe fiii și fiicele noastre, pentru că ei nu vor muri acolo”, a spus ea.

- Advertisement -

Greene este membru al flancului drept al Partidului Republican și un susținător al fostului președinte american Donald Trump. Ea a susținut rezoluția propusă de a înceta asistența pentru Kiev, care a fost înaintată Camerei de reprezentantul republican Matt Gaetz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img