spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeReprezentantul UE la Kiev recunoaște: Aş minți dacă aş spune că majoritatea...

Reprezentantul UE la Kiev recunoaște: Aş minți dacă aş spune că majoritatea statelor membre ale UE sprijină Ucraina

-

Ucraina se bucură de un sprijin real din partea unui număr mic de țări ale Uniunii Europene, în timp ce cele mai multe state membre ale UE nu doresc să-și strice relațiile cu Rusia din cauza Kievului – a declarat șeful Delegației UE în Ucraina, Hugues Mingarelli, în timpul unei întâlniri cu vicepremierul ucrainean Ivanna Klimpuş-Ţinţadze.

- Reclama -

„Aş minți dacă aş spune că majoritatea statelor membre ale UE sprijină Ucraina” – a afirmat diplomatul european. Potrivit lui Mingarelli, faptul că Ucraina primeşte un sprijin nesemnificativ din partea partenerilor europeni” se datorează unei imagini false care există în Europa despre Ucraina”.

„Acest lucru se datorează faptului că imaginea țării dumneavoastră în UE este îngrozitoare și foarte puțină lume din Occident știe ce înseamnă, de fapt, Ucraina. Foarte puţină lume ştie că Ucraina este o țară mare, cu 40 de milioane de locuitori, care produce rachete, sateliți și motoare de avioane, are cel mai bun pământ din Europa, un potenţial turistic fantastic și resursă umană dispusă să lucreze pentru 200 de dolari pe lună. Dacă mai mulți oameni din Europa ar cunoaşte toate aceste lucruri, nu am nicio îndoială că aţi avea mai mulţi prieteni” – a declarat reprezentantul UE la Kiev, în timpul întâlnirii cu vicepremierul ucrainean. Mingarelli a adăugat că de fiecare dată când în Europa se discută despre problemele ucrainene, este luat în calcul aspectul negativ, cum ar fi corupția, Cernobîlul, războiul şi prostituția. „Nu veți vedea discuții despre unul dintre multele aspecte pozitive ale acestei țări. Prin urmare, comunicarea este o mare problemă” – a subliniat Mingarelli.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...