spot_img
16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDezvaluiriRenumit medic academician monarhist acuză telenovela din Elveția cu Regele Mihai

Renumit medic academician monarhist acuză telenovela din Elveția cu Regele Mihai

-

Nimic nu este mai periculos decat lipsa unor informatii facute in termeni calitativi (bine, mai bine, rau, mai rau, stationar, etc. fara consideratii prognostice sau tehnice). Fiind vorba de o persoana care a influentat covarsitor istoria noastra incepand cu mijlocul sec.XX, refuzul medicilor elvetieni invocand legislatia elvetiana nu se poate aplica unui cetatean roman de statura si importanta Majestatii Sale Regelui Mihai, afirmă profesor dr Nicolae Constantinescu, Membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință, Membru titular al Academiei de Științe Medicale din România și un cunoscut medic apropiat de Casa Regală într-un mesaj transmis jurnalistei Marilena Rotaru. 

Cui serveste oare acest refuz aplicat unui cetatean roman, care este bun national? Consider ca Romania are obligatia de a trimite un medic/echipa de medici care sa informeze periodic opinia publica din tara noastra despre starea sanatatii Majestatii Sale. Imi permit sa spun ca o mare parte a poporului roman se roaga Bunului Dumnezeu pentru viata lui, mai afirmă doctorul Constantinescu.

- Advertisement -

Despre starea medicală a Regelui Mihai aflat în prezent în Aubonne, Elveția, s-au făcut multe speculații în ultimul timp. Acestea nu au fost lămurite de Casa Regală.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img