spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeRenault, proprietarul Dacia, va face economii de 2 miliarde euro în următorii...

Renault, proprietarul Dacia, va face economii de 2 miliarde euro în următorii 2 ani

-

Constructorul auto francez Renault se pregăteşte să anunţe o restrângere drastică a gamei de vehicule şi va înceta să mai producă modele binecunoscute, dar care în prezent sunt în pierdere de teren, precum monovolumul Espace, au declarat pentru Reuters mai multe surse din interiorul companiei franceze.

- Reclama -

Grupul Renault, proprietarul Dacia, urmează să detalieze în săptămânile următoare un plan care vizează realizarea unor economii în valoare de două miliarde de euro pe parcursul a trei ani, în ideea redresării situaţiei financiare.

„Proiectul nu este încă definitivat dar putem spune că modelele Espace, Scenic şi Talisman vor fi scoase din viitorul plan de produs. Este practic decis că aceste modele nu vor fi reînnoite şi se vor opri”, a spus una dintre surse. „Pe scurt, mai puţine monovolume şi berline pentru a da prioritate crossover-urilor şi SUV-urilor”, a adăugat sursa.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...