spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăhighlightRemus Truică, primele declarații: E denunțul Prințului Paul

Remus Truică, primele declarații: E denunțul Prințului Paul

-

Remus Truică, unul dintre acuzații în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, a declarat vineri, la Brașov, înainte de pronunțarea magistraților Curții de Apel în privința arestării preventive a acestora, că „adevărul nu-l deranjează cu nimic”, transmite Agerpres.

„Eu, din ce am observat aseară, (.n.r. — joi seara, la ședința Curții de Apel), și ceilalți, care sunt suspecți-inculpați în acest dosar, să spunem — avem singura dorință de a se afla adevărul. Pe mine, adevărul nu mă deranjează”, a declarat Remus Truică.

În legătură cu transcrierile convorbirilor telefonice apărute în presă, Truică a spus că „toată lumea îl întreabă de acestea” și, oricum, sunt mult mai multe decât au apărut în presă. „Normal, am mii de convorbiri telefonice. Bineînțeles, s-a subliniat o zonă care poate fi interpretabilă”, a adăugat Truică, referindu-se la procentele de care se vorbește în acele convorbiri.

Referitor la audierea Prințului Paul, care are loc vineri, la DNA Brașov, Truică a replicat: „Știți când a venit prima dată Prințul Paul aici, la Brașov?. Știți de ce a venit. Cred că știți, că a fost celebru cazul la vremea respectivă, și cred că Prințul Paul încearcă tot felul de variante. Prințul Paul este o personalitate”.

Întrebat de relațiile pe care le-ar avea la Înalta Curte de Casație și Justiție, care ar fi putut influența retrocedarea de care este acuzat, Truică a explicat că acest lucru „face parte din denunțul Alteței Sale, Prințul Paul”, în care a găsit „niște acuzații absolut aiuristice”.

„Noi am făcut exact ceea ce trebuia să facem și anume am contractat serviciile unei firme de avocatură care să facă aceste demersuri peste tot unde este necesar. Atât și nimic mai mult”, a mai spus Truică.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img