spot_img
39.7 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăhighlightRelu Fenechiu, primul interviu din închisoare: Homosexuali, miniștrii în vizită și baia...

Relu Fenechiu, primul interviu din închisoare: Homosexuali, miniștrii în vizită și baia din celulă

-

Fostul ministru liberal Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Transformatorul”, susţine într-un interviu acordat în exclusivitate NewsPro că a fost „în general nedreptăţit” în timpul şederii în Penitenciarul Iaşi. Ex-liberalul a precizat că a vopsit baia şi a văruit camera de unul singur şi că a fost nevoit să stea în cameră cu homosexuali.
În interviul acordat în exclusivitate pentru NewsPro, fostul ministru al Transporturilor a precizat că nu a primit nicio permisie de a părăsi închisoarea timp de un un an şi că i s-ar fi refuzat beneficiile conferite de lege întrucât el ar fi fost “sub lupă”.

Pe timpul şederii de la Iaşi, Relu Fenechiu a spus că a cerut să repare televizoare însă a fost refuzat. A povestit  că a ajuns în cameră cu homosexuali, că şi-a vopsit camera de unul singur şi că a avut parte de aceeaşi „baie infectă cu WC turcesc şi chiuvetă ruginită” ca orice alt deţinut din puşcăria ieşeană.

- Reclama -

Fenechiu a mai vorbit şi despre planurile de a se întoarce în politică, după ce va fi eliberat. Fostul lider liberal a spus că a fost vizitat de foşti colegi din Guvern, fără a da nume, dar şi că afacerile sale au scăzut după încarcerare. „Îmi doresc să-mi închei cât mai repede pedeapsa, să mă pot reabilita și să dezvolt activități aducătoare de profit și locuri de muncă, măcar la nivelul dinaintea condamnării noastre”, a spus Fenechiu. Acesta a mai precizat că s-a oferit să răscumpere transformatoarele care l-au adus la puşcărie, justiţia urmând a oferi un verdict în acest sens.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img