spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriREÎNCEPE: Cel mai intens schimb de focuri în Gaza de la războiul...

REÎNCEPE: Cel mai intens schimb de focuri în Gaza de la războiul din 2014

-

Militanţii palestinieni au bombardat luni Israelul cu zeci de rachete şi obuze, în timp ce avioanele de război israeliene au lovit mai multe ţinte de pe tot parcursul Fâşiei Gaza în ceea ce pare cel mai intens schimb de focuri de la războiul din 2014, relatează Associated Press.

- Reclama -

Oficialii palestinieni au declarat că cel puţin trei persoane, inclusiv doi militanţi, au fost ucişi în urma atacului israelian, iar alţi nouă au fost răniţi, în timp ce un proiectil a distrus postul de televiziune al grupării Hamas.

În Israel, serviciul naţional de salvare a declarat că cel puţin şapte persoane au fost rănite, inclusiv un soldat în vârstă de 19 ani care se află în stare critică.

Tensiunile din ultimele zile pun la îndoială acordurile recente negociate de Egipt şi reprezentanîţii ONU pentru a reduce tensiunile. Cu doar o zi în urmă, prim-ministrul Israelului a apărat aceste acorduri, spunând că face tot posibilul pentru a evita un alt război.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...