spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
Acasăhighlight#RegeleMihai/ Monarhista Roxana Iordache: NU dai publicităţii asemenea diagnostic decât dacă eşti...

#RegeleMihai/ Monarhista Roxana Iordache: NU dai publicităţii asemenea diagnostic decât dacă eşti SADIC şi CINIC

-

Jurnalista monarhistă Roxana Iordache a crtiticat într-o postare pe facebook Consiliul Regal că a dat publicității diagnosticul Regelui Mihai.

CITIȚI ȘI:REGELE MIHAI E ÎN STARE GRAVĂ ȘI A ABDICAT: Principesa Margareta a preluat prerogativele Coroanei/ ULTIMA FOTOGRAFIE CU REGELE MIHAI

- Advertisement -

NU dai publicităţii asemenea diagnostic, decât dacă eşti sadic şi cinic, cu inima de piatră, ca să rupi inimile celor fideli, a scris Iordache.

POSTAREA ROXANEI IORDACHE:

Am scris şi am făcut orice altceva, ore în şir, m-am plimbat, am dat la porumbei în aer liber, ca să iau o pauză de respiraţie, să mi se pară că nu-i adevărat ce se întâmplă cu Majestatea Sa Regele Mihai. N-am vrut să vă spun atunci chiar aşa, pentru că niciodată n-am vrut să cred, deşi ştiam că e într-o stare de sănătate extrem de fragilă, devastat de suferinţa consoartei sale de aproape 80 de ani şi tocmai de-aia am scris ce-am scris anul trecut de Sfintele Sărbători, ca să-L lase-n pace, să nu-i mai atribuie mesaje incalificabile, inclusiv comerciale. Acum recidivează, de data asta, chiar abominabil, „Consiliul Regal” în care nici nu ştiu cum de se complace maestrul Adrian Vasiliu – nici nu cred c-a fost prezent, cum n-a fost prezent nici la scoaterea Prinţului Nicolae din linia de succesiune. Unu, că NU dai publicităţii asemenea diagnostic, decât dacă eşti sadic şi cinic, cu inima de piatră, ca să rupi inimile celor fideli. Şi doi, dar nu în ultimul rând, nu-i atribui Regelui cu limbă de moarte retragerea de la Tron şi reconfirmarea unei succesiuni precare. Ei vor monarhie de butaforie, o instituţie muzeală în vitrina republicii succesoare a tancurilor sovietice. De când s-a comis compromisul morganatic, niciodată nu s-a mai vrut monarhie, ci doar nişte chestii materiale, simultan cu compromiterea legitimităţii monarhice. Şi nu mai am lacrimi. Am plâns anticipat. Cereţi decenţă? Începeţi cu voi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img