spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
Acasă#regelemihai#RegeleMihai EXCLUSIV/ Duda și Margareta au lansat fotografii cu Nicolae și așa-ziși...

#RegeleMihai EXCLUSIV/ Duda și Margareta au lansat fotografii cu Nicolae și așa-ziși interlopi în Bamboo: UNDE SUNT FĂCUTE, DE FAPT, FOTOGRAFIILE ȘI CINE SUNT „INTERLOPII”

-

Distinsul domn Tudor R. Vişan-Miu, presedinte al tinerilor din ANRM, mi-a aratat cateva fotografii pe care banuiesc ca le are de la Palatul Regal, in care apare Printul Nicolae alaturi de cateva persoane, la o masa.Doua lucruri imi subliniaza tanarul Tudor. Ca ar fi vorba de Bamboo si de niste interlopi. Acestea ar fi, cum s-ar zice, dovezi de netagaduit ale destrabalarii Printului, dovezi pe care probabil cei de la Palat i le-au aratat si Regelui.Observ imediat ca pozele nu erau facute in Bamboo, ci intr-un restaurant obisnuit, si ca Printul nu era in vreo pozitie indecenta. Si restaurantul il gasesc imediat. E un restaurant thailandez din Bucuresti care se numeste Kunnai. Deci nici gand de vreun Bamboo, scrie Lilick Auftakt pe facebook.

- Reclama -

Apoi caut si aflu si cine sunt „interlopii”. Supriza… sunt medici! Medici veterinari. Unul dintre ei, care apare in fotografie cu Printul de gat, este Dinu Mihai, medic veterinar, presedintele Uniunii Columbofililor Profesionisti din Romania, membru al organizatiei internationale PIPA (Pigeon Paradise). In momentul cand au fost facute fotografiile, Federatia Nationala a Crescatorilor de Porumbei din Romania se afla sub Inaltul Patronaj al Principelui Nicolae. Deci intalnirea dintre ei era cat se poate de justificata.Daca toate „dovezile” despre Print sunt la fel ca astea, si i-au aratat Regelui aceste poze cu „interlopi”, cred ca va inchipuiti cat de jos au putut sa ajunga, speriati de popularitatea si charisma Printului, mai scrie sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img