spot_img
36 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăSpecialRegele Mihai a fost externat din spital

Regele Mihai a fost externat din spital

-

Medicii au încuviințat ca Majestatea Sa Regele Mihai I să fie externat marti din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile.Regele a ajuns la reședința privată, unde va continua să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie, informeaza un comunicat al Casei Regale.

- Reclama -

Starea generală a Regelui este stabilă. Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere. Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi. O echipă de angajați ai Casei Majestății Sale Regelui, detașați în Elveția, sunt alături de Majestățile Lor la reședința privată.Custodele Coroanei este în contact permanent cu Majestățile Lor și cu echipa de medici. Alteța Sa Regală își va continua angajamentele publice în țară, urmând să se întoarcă în Elveția curând, pentru a revedea pe Majestățile Lor, se mai spune in comunicat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...