spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeRefugiații ucrainieni au cheltuit 2 miliarde de dolari în aprilie. Reprezentantul Ucrainei...

Refugiații ucrainieni au cheltuit 2 miliarde de dolari în aprilie. Reprezentantul Ucrainei la Banca Mondială: Se pare că refugiații noștri nu sunt tocmai refugiați, ci mai degrabă turiști bogați care susțin activ industria ospitalității europene

-

În aprilie, ucrainenii plecați în străinătate din cauza războiului cu Rusia au cheltuit acolo aproximativ 2 miliarde de dolari, plătind sau retrăgând numerar de pe cardurile bancare ucrainene. Acest lucru a fost raportat de reprezentantul Ucrainei la Banca Mondială Roman Kaciur, citând date de la Banca Națională.

- Reclama -

„Se pare că refugiații noștri nu sunt tocmai refugiați, ci mai degrabă turiști bogați care susțin activ industria ospitalității europene”, spune Kaciur.

Serviciul de presă al Băncii Naționale a Ucrainei a confirmat aceste cifre. 80% din cele 2 miliarde de dolari cheltuiți în aprilie sunt plătite pentru bunuri la terminalele poștale ale rețelei de retail și numerar.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...