spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăAnalizeREDUCERI MASIVE DE TAXE ÎN AUSTRIA: O gospodărie formată din doi adulți...

REDUCERI MASIVE DE TAXE ÎN AUSTRIA: O gospodărie formată din doi adulți și doi copii va fi scutită de taxe de 1.170 euro pe an

-

La începutul săptămânii viitoare, guvernul austriac se va reuni pentru a lua noi măsuri pentru atenuarea impactului economic negativ al pandemiei.Familiile ar trebui să beneficieze masiv de acest lucru: Cancelaria Federală calculează că o gospodărie formată din doi adulți și doi copii ar trebui scutită de taxe de 1.170 euro pe an, anunță Krone.at conform Ziarului Românesc de la Viena.

Pe lângă o plată unică pentru șomeri, sunt anunțate programe de salvare ulterioară, scutire de taxe, programe de bonusuri și investiții pentru a ajuta companiile și persoanele afectate grav de pandemie.

- Advertisement -

Este un “pachet total care nu a existat niciodată la această scară”, a anunțat cancelaria federală. Prioritatea este „redobândirea locurilor de muncă pierdute și readucerea economiei la puterea sa anterioară”.

Pe lângă șomeri și cei cu venituri mici și medii, familiile ar trebui să beneficieze și de măsuri.

- Advertisement -

Cancelaria Federală folosește un exemplu pentru a calcula reducerea la care se poate aștepta o familie de patru persoane cu doi adulți și doi copii:

Reforma fiscală ar scuti oamenii de taxe de 1,6 miliarde de euro.

Ajutoarele programate de guvernul condus de Sebastian Kurz prevăd reduceri de TVA, scutiri de impozite, bonusuri și ajutoare, cum ar fi bonusul de 360 de euro pe copil și Indemnizații de șomaj unice de 450 de euro pe șomer.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img