Reduceri eMAG – Summer Stock Busters – Lichidări de stoc și reduceri cu 70%

0
864

Întreaga listă cu promoțiile eMAG Summer Stock Busters este disponibilă AICI.

În cadrul eMAG Summer Stock Busters aveți disponibile o serie de reduceri de până la 70% .

Citește și Oferta cu cele mai ieftine laptopuri din România.

eMag, cel mai mare magazin online local, a început să vândă din acest an noi categorii noi de produse, respectiv îmbracăminte, alimente, accesorii auto şi echipamente sportive, mizând în special pe oraşele mici, unde clienţii nu au la dispoziţie o ofertă la fel de variată în magazine ca în Bucureşti.

„Începem o lansare puternică de categorii noi, iar adâncimea pe care o avem în categoriile de produse va creşte de-a lungul timpului“,  a spus Iulian Stanciu – CEO şi acţionar minoritar al eMAG.

Şeful eMAG este de părere că segmentul de îmbrăcăminte are un potenţial uriaş. „O cincime din TV-uri se vând online. Dacă s-ar întâmpla asta şi pe fashion, ar însemna că s-ar vinde produse de un miliard de euro din online.“, a explicat Stanciu.

În privinţa alimentelor, eMag va avea în ofertă inclusiv fructe şi produse congelate. „Vom avea o abordare de a ne extinde cartier cu cartier, oraş cu oraş. Vom merge foarte rapid“, a spus Stanciu.

Două alte categorii cu potenţial, care vor fi adăugate în acest an, sunt accesoriile auto şi echipamentele sportive. Adăugând aceste produse, eMAG are potenţialul de a deveni furnizorul ales de clienţii din oraşele mici, unde nu există magazine cu o ofertă variată la fel ca în Bucureşti.