spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeRedeschiderea restaurantelor în Austria: CE PRESUPUNE

Redeschiderea restaurantelor în Austria: CE PRESUPUNE

-

Activitatea de seară pentru baruri și restaurante de la jumătatea mai lunii este salvată: ora închiderii va fi 22.00, și nu 18.00. Trebuie asigurată o distanță între mese de cel puțin doi metri. Sunt necesare măști pentru personal, iar numărul de clienți va fi limitat.Redeschiderea restaurantelor este esențială pentru acest sector, deja încercat de multe reglementări și de interdicția fumatului, scrie Ziarul Românesc de la Viena.

- Reclama -

Cancelarul Sebastian Kurz (ÖVP) a confirmat, conform Krone.at, că restaurantele ar trebui să redeschidă treptat de la mijlocul lunii mai – cu o cerință de măști pentru personal, dar nu pentru oaspeți.

Așadar, ora închiderii 18.00 a fost scoasă din calcul. Tavernele, restaurantele, cafenelele etc. pot respira ușurate. Rămân nemulțumiri la baruri și cluburi de noapte, pentru care ora 22.00 de închidere este prea devreme.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...