Rade ciob de oala sparta! Mircea Marian, care a plecat val-vartej de la EVZ la ziarul condamnatului Dan Adamescu pentru o suma substantiala, da dovada de maxima libertate de expresie si de o conduita de ziarist cum rar intalnesti in breasla (exceptandu-l evident, pe propagandistul Bot!), scrie pe facebook redactorul șef al Evenimentului Zilei, Simona Ionescu.

POSTAREA SIMONEI IONESCU:

Din ”celula presei” lui Adamescu unde acum vreo doua zile se plangea in cor, intr-un amplu articol, ce nedreptate ii fac judecatorii patronului gabjit de DNA, Mircea zgarie cu mult curaj in usa trustului lui Mihai Gadea si Mircea Badea. Excitat, scrie pe facebook, ca in Romania libera nu putea:
”Mă bucur că am greșit scriind că comisia de la Rahova va recomanda eliberarea lui Voiculescu 🙂) So sorry!!! S-a amânat pentru vreo zece luni. Până atunci, omul strânge ban pe ban, muncește la atelierul pușcăriei, poate plătește și `prejudiciul`, adică banii furați.
Sau poate îi vinde pe Gâdea și Badea”.
Ei bine, am facut exercitiul ”rade ciob de oala sparta”, am lasat cacofonia ”deontologului” (ca acum nu-i mai corectez textele!) si am inlocuit numele lui Dan Voiculescu cu Dan al lui Mircea Marian, plus mici amendamente, ca sa pastram realitatea. A iesit o stire in concordanta cu modul duplicitar de a fi al autorului :
”Mă bucur că am greșit scriind că comisia de la Rahova va recomanda eliberarea lui Adamescu 🙂) So sorry!!! S-a amânat pentru vreo zece luni. Până atunci, omul strânge ban pe ban, muncește la atelierul pușcăriei (ca doar s-a tratat in clinica privata!), poate plătește și `prejudiciul`, adică banii furați (de la Astra).
Sau poate îi vinde pe X și Bot.”

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?