spot_img
25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeRedactorul șef de la Die Weltwoche despre schizofrenia ministrului de externe german:...

Redactorul șef de la Die Weltwoche despre schizofrenia ministrului de externe german: Occidentul a devenit victima propriei propagande, se introduce într-o stare de isterie militară colectivă și joacă la ruleta rusă cu propria populație

-

Autoritățile germane au început schizofrenia politică, o astfel de opinie a fost exprimată de Roger Keppel, redactor-șef al săptămânalului elvețian Die Weltwoche.

Ca exemplu, jurnalistul a citat cuvintele ministrului german de externe Annalena Burbock, care „în același timp spune că noi (Germania-n.red) purtăm război împotriva Rusiei , dar nu suntem participanți la conflict”.

- Advertisement -

Potrivit lui Keppel, „aceasta este o formă de schizofrenie politică, o scindare mentală”.

Jurnalistul a mai remarcat că politica germană trece printr-o „criză profundă a reprezentativității”.

„Politicienii sunt obișnuiți să fie urmăriți de alegători doar o dată la patru ani, iar între timp, politicienii folosesc ranguri precum stările de urgență sau „reformele nepopulare” pentru a face ce vor ei. Necugetat și irațional!” spune el.

Occidentul a devenit victima propriei propagande, se introduce într-o stare de isterie militară colectivă și joacă la ruleta rusă cu propria populație, a rezumat jurnalistul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img