spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăALEGERI 2020Rectorul UMF Târgu Mureş, candidat PSD

Rectorul UMF Târgu Mureş, candidat PSD

-

Rectorul UMF Târgu Mureş, Leonard Azamfirei, a precizat luni că a răspuns invitaţiei PSD de a se alătura acestei formaţiuni pentru că a văzut „o dorinţă de schimbare” şi a promis că, în calitate de parlamentar, va milita pentru „un suflu nou al social-democraţiei din România”.

- Reclama -

„Vă mărturisesc că am fost onorat de invitaţia pe care conducerea PSD mi-a făcut-o, de a deveni parte a unei echipe care se reaşează din temelii. Probabil că această invitaţie a venit şi prin prisma unei expertize duble pe care o am ca: rector, pe de o parte, iar pe de altă parte ca medic primar de anestezie şi terapie intensivă. În ambele domenii cunosc bine şi lucrurile bune, dar şi deficienţele pe care le are în continuare fie unul, fie celălalt sistem. Am răspuns acestei invitaţii pentru că am văzut o dorinţă – care deja devine concretă – de schimbare prin voci noi, prin oameni noi”, a declarat Azamfirei într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Potrivit acestuia, social-democraţia trebuie să aducă bunăstare oamenilor, iar zonele de învăţământ şi sănătate sunt „mai apropiate de social-democraţie”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...