spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020Rechizitoriul USR-PLUS

Rechizitoriul USR-PLUS

-

Fostul președinte al CNAS, doctorul Lucian Duță, spulberă teza că USR-PLUS ar fi un partid curat și fără corupți, într-un veritabil rechizitoriu făcut pe Facebook, transmite Inpolitics.

”USR-PLUS este partidul oamenilor noi care nu au legături cu Securitatea și mai ales nu sunt corupți!
Acest adevăr este susținut cu tărie de următoarele date:

1. Liderul USR, Dan Barna este acuzat de Rise Project de furt din banii europeni împreună cu sora sa!
2. Dacian Cioloș a făcut armata la trupele de Securitate și păzea casa in care era arestată Doina Cornea, celebru dizident din vremea comunismului!
3. Vlad Voiculescu, președinte PLUS al organizației București, are un tată condamnat pentru turnătorii ordinare la Securitate! In plus, bunicul lui făcea parte din rețeaua Securității care opera la Viena!
4. Claudiu Năsui, este nepotul unor oameni de bine (a se citi ofițeri de Securitate) care au dat cel mai mare tun financiar din anii ‘90, respectiv afacerea Motorola!
5. Roxana Wring, fosta șefă USR -București, a fost forțată sa demisioneze din funcție după ce a fost dovedită ca a colaborat cu Securitatea!
6. Stelian Ion, lider USR și candidat la Primăria din Constanța, fals in declarații (respectiv a declarat ca suferă de un handicap) pentru a beneficia de o casă socială!

Sincer…m-am plictisit sa-i enumăr! Dar nu pot să nu observ că negura prostiei a pus stăpânire pe o mare parte din România!” scrie, sarcastic, medicul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...