RECEPȚIE PE DRUMUL JUDEȚEAN CRIVINA-VRANCEA, INVESTIȚIE REALIZATĂ PE FONDURI EUROPENE ATRASE DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

0
127

Astăzi au fost recepționate lucrările de modernizare a Drumului Județean 565, între localitățile Crivina și Vrancea, o investiție importantă și mult așteptată de către locuitorii celor două sate aparținătoare comunei Burila Mare.

“Porțiunea de drum în lungime de 3,2 km nu a fost niciodată asfaltată, structura rutieră punând în pericol siguranța traficului rutier. Consiliul Județean Mehedinți a parcurs toți pașii necesari pentru ca proiectul să primească finanțare europeană, iar astăzi putem spune că încă un obiectiv județean a fost finalizat cu succes. Constat că lucrarea este una de calitate și am convingerea că oamenii, la rândul lor, apreciază realizările pe care Consiliul Județean Mehedinți le-a făcut în beneficiul dumnealor.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Proiectul va crește considerabil confortul locuitorilor și va scurta timpul de deplasare al șoferilor, deoarece s-a intervenit nu doar la refacerea carosabilului, ci și la podețe, la șanțuri și la intersecțiile cu drumurile laterale. 

“În continuare, modernizarea infrastructurii rutiere este o prioritate pentru mine și voi face tot ce este nevoie pentru a le oferi mehedințenilor condiții sporite de trai, prin proiecte care să aducă o serie de beneficii, atât pe plan social, cât și economic.”, a mai spus Aladin Georgescu.