spot_img
25.5 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăAnalizeRăzvan Cuc (PSD): Cu proiectul ”România educată”, cetăţeanul de la Cotroceni a...

Răzvan Cuc (PSD): Cu proiectul ”România educată”, cetăţeanul de la Cotroceni a câştigat alegerile din 2014. Vă daţi seama?!… Au trecut 7 ani în care acest ”proiect” a lâncezit ca şi aşa-zisul său autor

-

Senatorul PSD Neamţ Răzvan Cuc a declarat, luni, că au trecut 7 ani de când proiectul „România educată”, cu care Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale în 2014, trebuia implementat.

- Reclama -

„Cu proiectul ‘România educată’, cetăţeanul de la Cotroceni a câştigat alegerile din 2014. Vă daţi seama?!… Au trecut 7 ani în care acest ‘proiect’ a lâncezit ca şi aşa-zisul său autor. Acum l-a scos de la naftalină şi îl mai plimbă puţin prin faţa românilor, ca să rămână proaspăt. În acest an, o elevă din Galaţi a primit nota 3 la matematică la Evaluarea Naţională, dar, după contestaţie, a fost notată cu 8,25. Şi sunt nenumărate situaţii asemănătoare”, a scris, pe Facebook, Răzvan Cuc.

Fostul ministru al Transporturilor din guvernarea social-democrată a adăugat că „epoca Cîţu-Iohannis” este una de coşmar.

„Un coşmar provocat de oameni bolnavi de putere, care mint cum respiră. (…) Iohannis şi liberalii săi au îndatorat tânăra generaţie ca nimeni alţii. În pandemie, i-au uitat complet pe copiii care nu aveau laptopuri sau tablete sau internet. Au refuzat să le mărească alocaţiile. Şi-au bătut joc de investiţiile în şcoli. Îşi bat joc de elevi, profesori şi părinţi. Nu au făcut şi nu fac nimic pentru educaţie. Dar au extrem de mult tupeu”, a mai spus senatorul PSD Neamţ.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...