spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăhighlightRateul noului ministru al Comunicațiilor

Rateul noului ministru al Comunicațiilor

-

Noul ministru al comunicațiilor s-a remaract până acum printr-o contraperformanță. Din poziția de  șef al Agenției pentru Agenda Digitală a României, Delia Popescu nu a reușit să din 2014 până în 2016 să updateze site-ul instituției, care are rolul de a opera sisteme informatice la nivel naţional destinate guvernării electronice, transmite B1.

Bloggerul Cristian China Birta, alias Chinezu, arată pe blogul personal de ce “pălăria” pe care Dacian Cioloș i-a dat –o Deliei Popescu este prea mare pentru capul ei.

“Dacă ai fost șef al Agenției pentru Agenda Digitală a României și ți s-a părut ok să defilez pe internet cu un asemenea hal de site, apoi mă poate condamna cineva dacă nu sunt convins că stimabila Delia Popescu are feng shuiul potrivit pentru a fi ministru al Comunicațiilor?”, scrie bloggerul.

Delia Popescu a activat în domeniul e-guvernării și s-a ocupat de dezvoltarea și implementarea sistemelor informatice destinate furnizării serviciilor publice electronice atât pentru cetăteni cât și pentru mediul de afaceri, (Sistemul Electronic de Achiziții Publice-SEAP, Sistemul Informatic de Atribuire Electronică în transporturi-SIAE, Punctul de Contact Unic electronic – PCUe, Sistemul Național Electronic de Plată online taxe și impozite – SNEP) încă din 2003.

“Voi când sunteți șefi peste ceva, nu vi se pare că atunci când acel ceva este nașpa și tu, ca șef, ești nașpa?”, întreabă Chinezu.

În încheiere, Cristian China Birta își întreabă cititorii dacă se oferă voluntari pentru creearea unui site civiliazt pentru Angenția pentru Agenda Digitală a României.

Ia ziceți, măh, care vă băgați voluntari să le faceți un site mai de #DoamneAjută? Bine, am putea să facem noi asta, cei de la Kooperativa 2.0, dar mi-e că o să sară lumea că facem de gratic chestii de astea în loc să luăm măcar 100.000 E pentru o cașcarabetă de pe .ro #DacăÎnțelegețiCeVreauSăZi…”, conchide bloggerul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...