spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Vreau să cred că nu suntem tâmpiți. Să terminăm cu...

Rareș Bogdan: Vreau să cred că nu suntem tâmpiți. Să terminăm cu alegerile pe 25, să sperăm că nu terminăm și partidul

-

„Sa terminam cu alegerile pe 25, sa speram ca nu terminam si partidul, ca terminam doar cu alegerile. Dupa 25 trebuie sa ne ocupam exclusiv de guvernare. Daca nu vom face asta, daca nu ne vom asuma reforma si folosirea banilor de la UE, credeti-ma ca nu ne va ierta nimeni. Avem 3 ani in care putem construi (…)  eu vreau sa cred ca vom face ceva in 3 ani de zile, ca nu suntem chiar tampiti”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan la Antena 3.

- Reclama -

„Am avut si 10.000 de cazuri (de coronavirus) pe zi. Nu trebuie sa ne alarmam, din punctul meu de vedere. E totusi bine sa fim prudenti, sa ne vaccinam. Si eu m-am vaccinat. Chiar daca in Marea Britanie a crescut numarul de cazuri, nu sunt cazuri grave. Eu cred ca cea mai buna este calea relaxarii. Sa stiti ca Guvernul a ales sa relaxeze masurile.Atrag atentia ca nu poti sa obligi pe nimeni sa se vacineze, nici personal activ, nici personal esential si nu poti restrictiona doar pe baza de vaccin. Nu vom sustine (discriminarea pe baza de vaccin)”, a mai spus Rareș Bogdan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...